Kiwi Syrup 1L

740ден

Чист шеќерен сируп направен од концентриран сок од киви.
Киселкаст вкус на киви.
  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Kiwi Syrup 1L

740ден