Bubble Gum Syrup 1L

770ден

Чист шеќерен сируп со деликатен сладок и овошен вкус на мастика за џвакање

Одржлива боја која станува пастелно розева кога ќе се разреди.

Вкус кој ќе ве врати во детството

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Bubble Gum Syrup 1L

770ден