Raspberry Syrup 1L

780ден

Чист шеќерен сируп направен од природна арома од малина

Интензивен, живописен и фин вкус на малина

  • Без конзерванси
  • Без лактоза
  • Без глутен
  • Веган
  • 3 години рок на употреба
Raspberry Syrup 1L

780ден