Crѐme De Cacao White (700ml)

770ден

Ликер од природна арома на какао  

  • Арома: силна арома на какао со нежни ноти на кафе, ванила и карамела
  • Вкус : сладок, шеќерен вкус на почеток, и потоа моќна арома на темно чоколадо и кафе
Crѐme De Cacao White (700ml)

770ден