Crѐme De Cacao (700ml)

770ден

Ликер направен од инфузија на какао зрна

  • Арома: исклучотелно силна арома на какао, обложен со ванила и чоколадо
  • Вкус: силна чоколадна палета. Интензивен и кремав вкус на печени какао зрна
Crѐme De Cacao (700ml)

770ден