Coconut 1L

1,050ден

Овошна база од кокос со кокосово млеко и рендан кокос (40%) за вкус на вашите пијалоци.

Боја: бела
Мирис: свежи и млечни ноти од зрел кокос
Вкусот: богат и кремаст кој не е премногу сладок, финишот е млечен и кремаст

Coconut 1L

1,050ден