The Tottori Blended Whiskey

2,650ден

Мешањето на најдобриот слад и житарки, во комбинација со свежата изворска планинска вода, му дава на овој пијалак освежителен финиш.
За да се зачува автентичниот ароматичен профил, филтрирањето не е направено ладно, а воедно ја остава целата плодност на ова блендирање да се изрази.
Можете да уживате во вкусот на овој малт во кој било стил на пиење. Неговата боја е 100% природна.

The Tottori Blended Whiskey

2,650ден