Vat 69 (700ml)

600ден

Шкотско избалансирано виски кое најчесто се користи за коктели.

  • Избалансиран мирин на карамела и сок од круша.
  • Лесен завршеток со зачинети ноти.
Vat 69 (700ml)

600ден