J&B Rare

930ден1,250ден

Креирано во Лондон, а дестилирано во Шкотска.

  • Неповторливо шкотско виски, кое во себе содржи 42 вкусови на виски внимателно комбинирани со цел да се креира суптилен, мазен и комплексен вкус.
Исчисти
J&B Rare