White Horse (750ml)

780ден

Број еден виски за 2007 година според Jim Murray’s 2007 Whisky Bible.

  • Стандардно виски со одличен баланс и комплексност.
  • Се карактеризира со нежна овошна и медова нота.
  • Виски кое во својот состав содржи Lagavulin.
White Horse (750ml)

780ден