Dimple (700ml)

2,650ден

Класична делукс мешавина на виски.

  •  Вкус кој се базира најмногу на Glenkinchie, со траги од други северни дестилерии.
  •  Богат, мазен и комплексен.
  •  Топол вкус со нота на карамела.
Dimple (700ml)

2,650ден