Johnnie Walker Aged 18 Years (700ml)

7,900ден

  • Богати елегантни вкусови, овошје и слатки, балансирани со суптилна чадливост.
  • Течност од 18 видови на виски, зреени најмалку 18 години.
Johnnie Walker Aged 18 Years (700ml)

7,900ден