Johnnie Walker Double Black (700ml)

2,800ден

  • Интензивен, богат, зачини кои тлеат и чадлив завршеток.
  • Направен од богати и комплексни врсти на виски зреени во стари буриња.
  • Засилен вкус на Black Label.

На залиха

Johnnie Walker Double Black (700ml)

2,800ден