Johnnie Walker Red Label (1L)

1,450ден

Најпродавано и најпознато шкотско виски на светот. Совршен пијалак кој се консумира чист, во едноставни миксови или како основа на најпознатите виски коктели.

Johnnie Walker Highball е микс од 50мл Johnnie Walker и 150мл газиран пијалак (безалкохолен миксер), и резанка портокал, лимон или лимета.

  • JOHNNIE & GINGER

За вистински карактеристичен вкус, уживајте во Johnnie Walker Red Label и освежителниот вкус на свеж ѓумбир на Ginger Beer.

  • JOHNNIE & SODA

Идеален избор за пролетно освежување. Цветна сензација на вкусови во необичната комбинација на бозел, Johnnie Walker Red Label и Soda Water.

Johnnie Walker Red Label (1L)

1,450ден