The Tottori Blended Whiskey Bourbon Barrel

3,100ден

Виски одлежено во буриња од Бурбон, бленд од различни јапонски серии.
Одлежува најмалку 3 години во буриња од бел даб во кои претходно имало бурбон кои ги дава овошни и чадни ноти како и интензивна нота на ванила.
Бурбонските буриња на тој начин ќе донесат посебни ноти, специфични за овој пијалак.

The Tottori Blended Whiskey Bourbon Barrel

3,100ден