Baileys Salted Caramel (700ml)

1,420ден

Нова иновација од најомилениот Ирски крем ликер зачинет со богата солена карамела.

Вкус: Мека карамела и сол во комбинација со препознатлив вкус на Baileys Original Irish Cream

Послужување: Чист, како додаток во топло чоколадо или кафе, или како додаток на вашиот омилен сладолед

ABV 17%

Baileys Salted Caramel (700ml)

1,420ден