Don Julio Blanco (700ml)

4,500ден

Don Julio Blanco е луксузна текила, направена само од рачно селектирано и целосно созреанo сино агаве (најдобрата сорта на агаве наменето за производство на текила). Процесот на дестилирање во бакарни садови, допринесува за свежиот цитрусен вкус на оваа текила.

Вкус: цитрусен, лесно сладок и чист агаве вкус со завршеток од сув бибер.

Don Julio Blanco (700ml)

4,500ден