Don Julio Anejo (700ml)

5,700ден

Don Julio Anejo е луксузна текила, направена само од рачно селектирано и целосно созреанo сино агаве (најдобрата сорта на агаве наменето за производство на текила). Процесот на дестилирање во бакарни садови, допринесува за свежиот цитрусен вкус на оваа текила.

Вкус: див мед и путер, со лесни зачински ноти.

Don Julio Anejo (700ml)

5,700ден