Lokita Tequila Blanco

2,750ден

Откријте ја белата текила од 100% чисто агаве, кристално сјајна.
Lokita е направена со внимателно избрани зрели агави, двојно дестилирана во бакарни лонци за да обезбеди совршена сладост на вашето непце.
Lokita Tequila Blanco не старее, се флашира многу брзо по дестилацијата, што и дава многу изразен и интензивен вкус на агаве.
Вкус и мирис: на почеток чисто интензивно агаве, проследено со ноти на цитрус, круша, јаболко, ананас и свеж “after taste”

Lokita Tequila Blanco

2,750ден