Tanqueray No.10 Gin (700ml)

2,150ден

  • Дестилиран со Tanqueray база од 4 билки, заедно со свежи цитруси и камилица.
  • Креиран за перфектно мартини.
  • Charles Tanqueray бил пионер во создавање на најфиниот светски џин во 1830. Истиот пионерски дух допринесе за создавање на Tanqueray No.TEN, течност која постави стандарди како прв ултра премиум џин.
  • Ултра премиум џин кој регрутира консументи кои се отворени кон повисоките категории на џин.
Tanqueray No.10 Gin (700ml)

2,150ден