Tanqueray Gin (700ml)

1,250ден

  • Џин со перфектно балансирани билки како смрека, коријандер…
  • Класична база за секој џин коктел.
  • Создаден пред 180 години, а рецептот останува безвременски класичен до денес.
  • Со раст на категоријата на џин, луѓето се враќаат кон брендовите на кои им веруваат и кои имаат долго искуство.
Tanqueray Gin (700ml)

1,250ден