Singleton of Glendullan 14YO

11,200ден

Килибарни нишки од свилено тофи и брановидни слоеви од бујно златно овошје.
Воодушевуваат раскошните ароми на маслен даб и сочни златни јаболка и круши, додека богатите и заоблени слоеви на текстура опфаќаат слатки примеси на зрело богато жолто овошје и мазно тофи.
Кадифено мазно и свилено, ова е виски со совршена сталоженост, родено да ужива во центарот на вниманието.

На залиха

Singleton of Glendullan 14YO

11,200ден