Roncaia Fusco Merlot (750ml)

1,350ден

Roncaia Fusco Merlot е црвено вино на Fantinel, кое се карактеризира со зрели, комлексни но истовремено и меки ароми.
Зреено е во 18 годишни дабови буриња .

На залиха

Roncaia Fusco Merlot (750ml)

1,350ден