Roncaia Pinot Grigio (750ml)

1,120ден

Roncaia Pinot Grigio е бело вино од Fantinel кое е карактеристично по својата светла, речиси прозрачна боја. Има комплексни , овошни мириси со микс од овошје и лути ароми.
Зреено и ферментирано е во француски дабови буриња во винаријата во Нимис.

На залиха

Roncaia Pinot Grigio (750ml)

1,120ден