fbpx

BORGO TESIS MERLOT ROSSO (750ml)

490ден

Рубин црвена боја со одлична бистрина. Топол мирис на зрели цреши, капини и дискретен чад и кожа. Средно тело, пријатно и овошно на непце со меки танини но и изразена свежина типична за црвено вино од северна Италија.

BORGO TESIS MERLOT ROSSO (750ml)

490ден

Почитувани, поради сезоната на летни одмори, нарачките за реон Скопје ќе се доставуваат во период од 08:00-16:00h. Нарачките направени после 16:00 h ќе бидат доставени наредниот работен ден. Ви благодариме на разбирањето.