fbpx

BORGO TESIS PINO GRIGIO BIANKO (750ml)

490ден

Сламесто-светло жолта боја со одлична бистрина. Пријатен мирис на праски, жолти дудинки и ливадско цвеќе. Лесен освежителен вкус со карактеристична  минералност и високи но меки киселини.

BORGO TESIS PINO GRIGIO BIANKO (750ml)

490ден