S’HELENA FRIULANO BIANCO (750ml)

930ден

Автохтона и најпопуларна бела сорта од регионот Фриули со привлечен насочен мирис на зрела кајсија, печен ананас, бадемов цвет и дискретна ванила. Средно тело со кремаста текстура следена од овошно-цветни вкусови и пријатна разиграна киселина која внесува комплексност и долготрајност во послевкусот.

S’HELENA FRIULANO BIANCO (750ml)

930ден