S’HELENA VENKO ROSSO (750ml)

1,200ден

Уникатна, несекојдневна купажа од 50% мерло, 25% каберне фран, 25% пино неро направена по Апасименто техника од реномираната апелација Колио. Богато комплексно буке од пасирани капини, компот од вишни, слатки зачини, цимет, кожа и чад како резултат од 24 месечно зреење во буре.   На вкус повеќеслојно, овошно и комплексно со изразена свежина, меки танини со тероарски земјено-минеални тонови. Вистинско уживање!

На залиха

S’HELENA VENKO ROSSO (750ml)

1,200ден