Spiced & Ginger

1,250ден

Пакетот содржи:

  • Captain Morgan Spiced Gold 700ml
  • Imperdibile Ginger Ale x4
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Captain Morgan Gold

100ml Ginger Ale

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

Spiced & Ginger

1,250ден