Johnnie Black & Ginger

2,500ден

Пакетот содржи:

  • Johnnie Walker Black Iconic 700ml
  • Imperdibile Ginger Ale x4
  • JW Highball чаши x2
  • Прирачник за коктели

Начин на подготовка на коктелот:

50ml Johnnie Walker Black

100ml Ginger Ale

Во висока чаша со лед додадете ги состојките и промешајте. Декорирајте со парче лимета.

Johnnie Black & Ginger

2,500ден