MANSALTO CASTELLO DI RAPALE ROSSO (750ml)

1,070ден

Горд супер тосканец со 60% каберне совињон, 20% санџовезе и 20% мерло од темно црвена боја и рубин нијанси. Величествено раскошно буке од зрели цреши, маралад од јагоди, лаванда, печено месо и дискретна ванила со робусно тело и совршено меки танини. Зреено 18 месеци во француски даб и направено во ограничена серија од 7000 шишиња.

Нема на залиха