fbpx

Ketel One (700ml)

1,499ден

Вотка од внимателно одбрана пченица во комбинација со современи, но и традиционални техники на дестилирање.

  • Совршениот спој од цитрусни и медови вкусови.
  • Долг и интензивен завршеток со меки тонови.
  • vol. 40%
Ketel One (700ml)

1,499ден

Почитувани, поради сезоната на летни одмори, нарачките за реон Скопје ќе се доставуваат во период од 08:00-16:00h. Нарачките направени после 16:00 h ќе бидат доставени наредниот работен ден. Ви благодариме на разбирањето.