Captain Morgan Spice Gold

890ден

  • Captain Morgan румот е дестилат од шеќерна трска. По дестилирањето, бистрата течност се остава во дабови буриња да лежи 1 година, од каде и ја добива златната боја и карактерот на румот, пред да се додадат зачините од Карипските Острови
  • CAPTAIN MORGAN® ORIGINAL SPICED GOLD – рум направен со мешавина на зачини и природни вкусови. Одлежан во дабови буриња за да се креира богат вкус и боја
  • За освежувачки пијалак најдобро се служи со мраз, кола и парче лимета
Captain Morgan Spice Gold

890ден