fbpx

Captain Morgan Jamaica Rum

699ден

Captain Morgan румот е дестилат од шеќерна трска. По дестилирањето, бистрата течност се остава во дабови буриња да лежи 1 година, од каде и ја добива златната боја и карактерот на румот, пред да се додадат зачините од Карипските Острови.

CAPTAIN MORGAN® JAMAICA RUM – рум со богат вкус совршен за
модерните луѓе кои бараат вистинска и автентична забава со нивното
друштво.

Captain Morgan Jamaica Rum

699ден