Ви го претставуваме HQD Vape – Единствено искуство со 30 различни вкусови

Следејќи ги светските трендови, Гемак го проширува своето портфолио со нова категорија производи – електронски цигари од брендот HQD.

Станува збор за електронски цигари (вејпови) со и без никотин кои се создадени за единствено искуство и уживање кои ќе бидат достапни во три дизајни: HQD Cuvie, HQD Rosy и HQD Super Pro.
Сите три дизајни се за еднократна употреба, имаат широка палета од по 10 вкусови и имаат уникатен дизајн.

Отсега, HQD може да ги најдете во малопродажните објекти ширум државата, како и на нашата онлајн продавница, а сите новости може да ги следите на нашите Facebook и Instagram профили.