Ua prezantojmë HQD Vape – Përvojë e veçantë me 30 shije të ndryshme

Duke ndjekur trendet botërore, Gemak zgjeron portofolion e saj me një kategori të re produktesh – cigare elektronike nga marka HQD.

Janë cigare elektronike (vape) me dhe pa nikotinë që janë krijuar për një eksperiencë dhe kënaqësi të veçantë dhe do të jenë të disponueshme në tre modele: HQD Cuvie, HQD Rosy dhe HQD Super Pro.
Të tre modelet janë për një përdorim, kanë një gamë të gjerë prej 10 shijesh dhe kanë dizajn të veçantë.

Tani e tutje, mund ti gjeni HQD në objektet e shitjes me pakicë në të gjithë vendin, si dhe në dyqanin tonë online dhe mund të ndiqni të gjitha lajmet në profilet tona në Facebook dhe Instagram.