Tanqueray xhin i shpallur nr. 1 premium në botë për vitin 2022

Gjatë viteve të fundit, në nivel global Diageo për Tanqueray ka qenë “të bëhet marka nr.1 premium xhin në botë” dhe me kënaqësi tani ju njoftojmë zyrtarisht se ai vizion tashmë është arritur ndërkombëtarisht!
Në konkursin e këtij viti Drinks International garim, Tanqueray Gin tregoi rezultate të pabesueshme dhe fitoi 3 çmime prestigjioze:

#1 Bestselling Gin (Xhini më i shitur)
#1 bartenders favourite – Zgjedhja e banakierëve në botë-viti i 10-të me radhë
#2Top Trending Gin ( Xhin në rritje)

Ky sukses i Tanqueray vjen me investimin e vazhdueshëm të Diageo në një linjë si risi dhe zhvillimin e fushatës ‘Unmistakably Tanqueray’ e cila u plotësua me partneritete dhe bashkëpunime të reja me persona të famshëm si Stanley Tucci dhe bashkëpunimin me filmin fitues Oscar House of Gucci i cili ishte shoqëruar me një fushatë dixhitale, në vitin 2021.
Familja e Tanqueray xhin mund të gjendet në dyqanin tonë në internet dhe ju mund të porositni të preferuarën tuaj online me dërgesë të shpejtë në shtëpinë tuaj.

Diageo është një lider global në pijet premium, kategoria më emocionuese e produkteve të konsumit.
Me mbi 200 marka të shitura në mbi 180 vende, kompania ofron një portfolio të gjerë pijesh alkoolike.