Gemak është një kompani e cila për 3 dekada ka qenë lider në tregun e importit dhe distribuimit dhe gjithashtu është partner strategjik i disa prej markave më të shitura botërore të pijeve alkoolike dhe jo-alkoolike, duhanit, kafesë, ushqimit dhe produkteve joushqimore.

më shumë...