Një trajtim i ri i shijshëm- Baileys Salted Caramel

Për të gjithë ëmbëldashësit dhe për ata që duan të eksperimentojnë me shijet, kemi një lajm të mrekullueshëm. Më i riu Baileys Salted Caramel është tashmë i disponueshëm në tregun tonë.
Baileys Salted Caramel është një liker që është kombinim me të mirënjohurit krem irlandez të Baileys Original me shijen e butë dhe kremoze të karamelit të lëngshëm, të kriposur.

Shtojini tortës tuaj të preferuar, tortës së shijshme të vjeshtës, akullores ose kafesë dhe për ata që duan të ndjejnë shijen e vërtetë, mjafton të shtoni një kub akulli dhe shijoni.

Baileys Salted Caramel është një liker nga familja Baileys, i cila përbëhet nga disa lloje likeresh, prej të cilave në tregun tonë gjenden kremi origjinal i irlandezëve Baileys dhe kremi i luleshtrydheve dhe Baileys dhe të gjitha i gjeni në dyqanin tonë online, si si dhe në tregjet më të mëdha.