Një markë e re në portofolion e Gemakut – Smoking

Gemak zgjeroi portofolin e saj dhe filloi shpërndarjen e një marke të re në kategorinë e aksesorëve për produktet e duhanit – Smoking, pjesë e grupit Miquel y Costas.

Smoking është një nga markat më të njohura të kësaj kategorie në mbarë botën dhe daton që në fillim të shekullit të 20-të kur filloi prodhimi i parë i letrës së duhanit në Barcelonë të Spanjës.

Prej atëherë e deri më sot, kompania e ka zgjeruar portofolion e saj me më shumë produkte nga disa kategori, dhe tash e tutje në tregun maqedonas do të mund të gjenden: letra për mbështjelljen e duhanit, filtra, fytyra, makina për rrotullim të duhanit dhe tuba.