Johnie Walker ju fton per pjesemarrje ne Sfiden Globale te banakiereve

Johnie Walker ju fton per pjesemarrje ne Sfiden Globale te banakiereve

Barmenët nga e gjithë bota janë të ftuar të bëhen krijues me koktejet e tyre dhe të marrin një mundësi unike – një udhëtim ekskluziv në Skoci.

Uiski skocez numër një në botë, Johnnie Walker, po lançon një sfidë të re në Instagram për banakierët në mbarë botën, duke u fokusuar në një nga uiskit më ikonikë dhe më të shitur të markës: Johnnie Walker Black Label. Kjo markë e njohur u ofron banakierëve mundësinë për të fituar një përvojë ekskluzive dhe të jashtëzakonshme JOHNIE WALKER BLACK LABEL në Skoci.

Barmenët që postojnë një postim publik në Instagram nga profili i tyre personal dhe shfaqin një koktej autentik JOHNIE WALKER BLACK LABEL do të konsiderohen për pjesëmarrje në këtë sfidë. Për më tepër, i njëjti postim duhet të përfshijë recetën e koktejit si dhe arsyen pse JOHNIE WALKER BLACK LABEL funksionon në mënyrë perfekte në servirje. Postimi duhet të etiketojë profilin e:@johnniewalker dhe të përdorë hashtags #KeepWalking dhe #JWBlackLabel.

Regjistrimet bëhen jo më vonë se ora 23:59 e datës 6 Mars 2023 dhe fituesi do të shpallet më 17 Mars 2023. Ata do të gjykohen për estetikë dhe për balancën e recetës dhe krijimtarisë nga një juri profesioniste, e cila do të përfshijë Tim Phillips-Johansson – Ambasador Global i brendit Johnnie Walker, Adrian Michalczyk – fitues i vitit 2022 i World Class Global Bartender2022 dhe Nick Tezar – fitues i World Class Bartender 2022, si dhe fitues i sfidës së Klasit Botëror Johnnie Walker.

Udhëtimi për fituesit është planifikuar për në maj 2023!

Për më shumë informacion mbi termat dhe kushtet për pjesëmarrje në sfidë, shihni: https://www.johnniewalker.com/en/terms-and-conditions/bartender-challenge-terms-and-conditions/ dhe @johnniewalker në Instagram.