Produkte të reja nga gama Gemak – Uiski skocez i xhepit

Vitin 2019 e shënuan risi të panumërta, njëra prej të cilave ishte UISKI SKOCEZ I RI I XHEPIT që u promovua kah mesi i tetorit në Next Door Park Hotel.

Bëhet fjalë për uiski që paraqet një produkt modern dhe inovativ për një mënyrë krejtësisht të re për të shijuar uiskin tuaj skocez të preferuar.

Gemak Trade vazhdimisht punon në zgjerimin e portofolit të vet të produkteve, duke synuar të ndjek trendet e reja dhe të promovojë forma të reja dhe inovative në industrinë e FMCG. Për këtë qëllim është edhe promovimi i sotëm i uiskit skoces të xhepit, i vetëm në treg për karakteristikat e tij. Produkti vjen në një paketim modern dhe me stil prej 20 cl, i lehtë për mbajtje dhe në paketim të pathyeshëm, kurse vet produktet janë uiski i njëjtë skocez si në paketimin të njohur të qelqit.

Uiski skocez i ri i xhepit është aksesor ideal që mund ta merrni me vete ose t’ia dhuroni dikujt, kurse në portofol përfshihen produktet e mëposhtme:

  • JOHNNIE WALKER RED LABEL 0.2cl
  • JOHNNIE WALKER BLACK LABEL 0.2cl
  • J&B Rare 0.2l dhe
  • The Singleton 0.2cl