Imperdibile – Shija e e pazëvendësushme e lëngjeve italiane tani e tutje dhe këtu

Janari është muaj i fillimeve të reja, kështu që këtë muaj, portofoli i Gemak është pasuruar me një gamë të re të pijeve joalkoolike – Imperdibile. Produkte të Fava Bibite, një nga prodhuesit më të mëdhenj të pijeve joalkoolike në Itali, i njohur për cilësinë e tij të jashtëzakonshme.

Industria e pijeve joalkoolike po rritet, dhe kontribut të madh në këtë ka trendi i përzierjes së pijeve alkoolike me pije joalkoolike gjegjësisht kokteje dhe miksera që janë jashtëzakonisht të njohura.

Imperdibile është një linjë prej 14 shije të ndryshme, të gjitha të fituara nga përbërës natyral dhe të zgjedhur me kujdes.

Linja e premium tonikëve – zgjedhje perfekte për kombinimet tuaja të preferuara Gin&Tonic

 • Dry Bitter
 • Superior Italian
 • Wild Botanical
 • Bergamont
 • Oak Wood

Linja speciale e mikserëve – zbuloni shijet e fshehura të uiskit tuaj të preferuar duke shtuar xhenxhefil ose ujë soda

 • Ginger Beer
 • Ginger Ale
 • Soda Water

Linja e lëngjeve të gazuara – freskohuni me shijet e pazakonta italiane

 • Gazzosa
 • Limonata
 • Smupa Alpina Aranciata
 • Cedrata
 • Baobab
 • Chinotto