• 2019

  Hapja e hotelit të dytë, modern me 4 yje – Next Door Park Hotel dhe servis për ketering shërbime Catering Srvices nga Park Hotel.

 • 2016

  Zgjerimi i biznesit në fushën e hotelierisë dhe menaxhimit të restoranteve duke hapur hotelin luksoz dhe unik me 5 yje, Park Hotel dhe Spa, Fitness dhe Spa qendër, Twins Kitchen, Fun Park, FOUR Restaurant, Lounge Bar dhe Cafe Brick, i cili në vitin 2019u ribrendua dhe u riemërua në Brick Eat restaurant and bar.

 • 2016

  U themelua Gemak Telecommunication Seervices, me çka Gemak bëhet një nga distributorët kryesor për Telekomin e Maqedonisë.

 • 2015

  25 vjetori dhe ribrendimi i kompanisë.

 • 2014

  Zgjerimi i biznesit në fushën e patundshmërive dhe hapja e kompleksit banesor dhe afarist, Park Residence.

 • 2004

  Gemak bëhet një nga distributorët kryesor për operatorin e ri të telekomunikacionit – Cosmofon.

 • 2001

  Zgjerimi i biznesit jashtë Maqedonisë dhe hapja e një firme në Kosovë nën emrin Gekos (link), e cila vepron në fushën e distribuimit të produkteve nga markat e larta, produktet e duhanit, pije alkoolike dhe kafe.

 • 1998

  Gemak Trejd bëhet kompania e parë që punon me distribuimin direkt për këtë lloj të produkteve.

 • 1997

  Ekskluzivitet për import dhe distribuim të produkteve nga marka të njohura dhe të famshme botërore (Diageo, Imperial Tobacco) në tregun e brendshëm.

 • 1994

  Riorganizimi i kompanisë Gemak Trejd në shtëpi distribuimi.