Portofoli i Gemak-ut i pasuruar me tre produkte të reja premium – Cardhu 15, Don Julio dhe Lagavulin 16

Ne kemi pasuruar portofolin tonë me tre produkte të rinj premium nga kategoritë e single malts dhe tekila.

Cardhu 15 është single malt që kompleton familjen Cardhu.

Uiski nga distileria e parë e blerë nga John Walker & Sons, djepi shpirtëror i Johnnie Walker. Është  prodhuar për mbi 200 vjet dhe është një nga shishet më të famshme në botën e uiskit, që ofron një mënyrë unike të shërbimit.

Përveç Cardhu, familja Lagavulin merr një anëtar të ri.

Lagavulin 16 është anëtari kryesor dhe themelor i familjes Lagavulin dhe një uiski i preferuar i single malts në botë.

I respektuar nga njohësit dhe ekspertët, Lagavulin njihet si “Mbreti i Isla-s”. Është një uiski skocez “thelbësor” që çdo njohës ose entuziast duhet të ketë në koleksionin e tij.

I ndenjur në fuçi dushku për të paktën 16 vjet, ky single malts më i kërkuar ka një aromë masive torfe të tymosur tipike të jugut të Isla-s.

Risi më e madhe është Don Julio Blanco – teklia luksoze e destinuar për adhuruesit e vërtetë të tekilës, me një shije të rafinuar, e bërë ekskluzivisht nga agave blu të zgjedhur me dorë dhe plotësisht të pjekur.

Don Julio është tekila më e shitur për 4 vjet me radhë dhe një nga tekilat më në trend në botë.

Të tre produktet, nga sot, mund t’i porosisni në internet në ueb dyqanin tonë.