Befasoni dikë me një Dhuratë vauçer në Gemak.mk

Thoni – “Mendoj për ty” në një mënyrë pak më ndryshe! Dhuroni një vauçer në vlerë prej 1.000, 3.000 ose 5.000 denarë dhe befasoni dikë që është i/e rëndësishëm/e për ju.

Nga sot në ueb dyqanin tonë mund të blini një dhuratë – një vauçer që më pas do të dërgohet në adresën e postës elektronike të personit që po i dhuroni. Vauçeri mund të përdoret për një ose më shumë produkte në atë shumë.

Dhuroni edhe kur nuk ka asnjë arsye për të!

 

Blini vauçer këtu.