Don Julio – Tekila luksoze më e shitur në botë tani në Maqedoni

Ne kemi pasuruar portofolin tonë me një markë tjetër premium në kategorinë e tekilave – Don Julio.

Don Julio Blanco është një tekila luksoze, e bërë nga agave blu e zgjedhur me dorë dhe plotësisht e pjekur, e cila është varieteti më i mirë i agave për prodhimin e tekilës. Procesi specifik dhe unik i distilimit në enët prej bakri, kontribuon që kjo tekila të ketë të vetmen aromë të freskët agrumesh, pak të ëmbël dhe të pastër agave me një fund të specit të thatë.

Don Julio ka qenë tekila më e shitur në botë për vite me radhë, dhe që nga viti 2019 ajo është pozicionuar me meritë në vendin e parë si tekila më luksoze në Evropë.

Në tre vitet e fundit, segmenti luksoz i tekilës është trendi me rritjen më të shpejtë në Evropë, kryesisht për shkak të rritjes së madhe në Mbretërinë e Bashkuar, por edhe për shkak të ndryshimit të zakoneve dhe mënyrës së konsumimit të tekilës.

Që nga sot, Don Julio Blanco është në dispozicion për porosi në ueb dyqanin Gemak.

Përveç këtij produkti, që nga sot, dy marka të tjera premium në kategorinë e single malts janë në dispozicion në portofolin tonë – Lagavlunin 16 dhe Cardhu 15.