fbpx

Ginger Ale (200ml)

59ден

Пијалак со неверојатна елеганција кој има совршено синхронизирани ароми кои потекнуваат од Централно Африканските ѓумбирови корени. Уживањето во него е еднакво добро и посебно и како додаток во коктели.

Ginger Ale (200ml)

59ден

Почитувани, поради сезоната на летни одмори, нарачките за реон Скопје ќе се доставуваат во период од 08:00-16:00h. Нарачките направени после 16:00 h ќе бидат доставени наредниот работен ден. Ви благодариме на разбирањето.