Изненади некого со Подарок ваучер на Гемак.мк

Кажете – „Мислам на тебе” на малку поинаков начин! Подарете ваучер во износ ос 1.000, 3.000 или 5.000 денари и изненадете некој кој ви значи.

Од денес на нашата веб продавница можете да купите подарок –вредносен ваучер кој потоа ќе биде испратен на email адресата на оној на кој го подарувате. Ваучерот може да се искористи за еден или повеќе производи во тој износ.

Подарете и кога нема причина за тоа!

Купете ваучер тука.