Новости за Халкбанк корисниците кои купуваат онлајн на Гемак веб продавницата

Новости за Халкбанк корисниците кои купуваат онлајн на Гемак веб продавницата

Веб продавницата на Гемак е дел од Бонус програмата на ХалкБанк. Со секоја онлајн трансакција на Гемак веб продавница корисниците на Халкбанк кредитните картички (Mastercard и Visa) добиваат 5% бонус поени, каде што 1 поен вреди 1 денар. Добиените поени, корисниците можат да ги искористат при идни плаќања во мрежата на Халкбанк Пос терминалите.

Кампањата е активна секој ден до 30.09.2021 година.

Повеќе за бенефитите од бонус програмата на ХалкБанк прочитајте на линкот.